La localitat tarraconense de Cambrils ha acollit des de 11 al 14 de juliol el campionat d’Espanya absolut i II campionat Adaptat amb una participació de 141 esportistes i organitzat pel Club Arquers Cambrils, on l'arquer Tir Arc Olesa Sergio Llamas opte la medalla de plata  a la categoria de peu. Fotos: Resultats.

Al nacional Para-Archery, destacar al català Jesús Martínez es proclama nou campió d'Espanya amb 1164 punts en la categoria cadires de rodes. En categoria de peu, Sergio Llamas es medalla de plata amb 1010 punts i en arc compost, Eugeni Fernàndez es  medalla de bronze amb 636 punts. Altre arquer local Agustín Cubero finalitza 4r amb 988 punts.

En sènior masculí arc compost el flamant campió de Catalunya Manel Souto no va tenir el seu campionat tot i que anava amb forces garanties d'estar entre els millors i després de dues sèries a 50 metres acaba al lloc 26è amb 659 punts. En les eliminatòries Souto perdia a 1/16 final davant el català Gutiérrez per un ajustat 136/133.

D'altra banda, Catalunya per autonomies guanyen dues medalles de bronze, l'equip d'arc recorbat femení absolut  amb: Alba Carrasquer, Gabriela Chihan i  Natalia Grabowska sumen  3314 punts, i l'equip d'arc compost amb: Elena Garcia, Elia Esteve i Cristina Gonzalez al sumar 1915 punts.