La ciutat de Terrassa a viscut el LXIV Campionat de Catalunya Absolut i XVI Para-Archery amb el Ciutat de Terrassa que ha tingut la participació de 133 esportistes, entre ells, 20 del nostre club que han assolit 10 medalles, 6 d'or, 2 de plata i dues  de bronze. Manel Souto Adriana Pla, Aitor Bautista, Clara Soberbio, Aitor Martínez i José Molina son els nouns campions de Catalunya a la seva categoria. Fotos: Més fotos Emilio Alcazar: resultats.

Amb una forta calor propia del mes de juliol, el Club Arquers Terrassa i FCTAorganitzen tres competicions en una,aprofitant estalviar en un any de gransretallades. El dia ha esta molt be per aconseguir bones marques. Destacar en arc compost sènior, Manel Souto es proclama nou campió de Catalunya  al derrotar a la gran final al tarragoni Santos en una final molt igualada. En arc recorbat també han estat brillants els arquers i arqueres del nostre club han assolit set medalles. Al català Para-Archery   Sergio Llamas i Agustín Cubero pujen al podi  a l'assolir 2n i 3r classificat. Sergio es queda a tres punts de Jesús Martínez que ha estat el nou campió al sumar 526 punts, pels 523 de Sergio i els 435  de Cubero.

Al campionat absolut sèniors, de vuit esportistes a 1/4 de final, 4 han estat olesans i entre ells, els tres arquers Para-Archery. Salvador Adrian que ha sigut 2n al round de classificació aconseguint 564 punts,  a ¼ de final no pot amb Ricard Caminal.  Sergio cau eliminat davant el campió Daniel Conejero….. i Cubero fa el propi davant Jesús.  En categoria cadet destacar el 1er lloc d’Adriana Pla que suma 513 punts en la distancia de 60 metres i es proclama campiona. Carlos Alcazar amb un brillan marca es situa al 4r lloc amb 565 punts i a tant sol 5 punts de la medalla de bronze. En infantil, 1er classificat Aitor Bautista amb millor marca 427 punts. Els alevins no van tenir el millor dia Arnau Granero es 5à amb 461 punts i seguit per Marc Teruel amb 425. En benjamins destacar la brillan marca personal de Roc Rubio que suma 303 punts. Joan Molina també millora la seva marca amb 271. En femení Clara Soberbio registra 303 punts i es la nova campiona aconseguint la millor marca personal. 2na Aina Pla amb 273 punts. Categoria novell, Juan Luis Molina guanya la medalla de bronze amb 450 punts.

En arc compost sènior Basili Garcia va tenir que abandonar per problemas físics. En cadet destacar la bona marca d’Aitor Martínez que va sumar 585 punts i assolir la medalla d’or. El debutant José Molina a la categoria novell guanya el reconèixement en el seu debut a l’obtenir 537 punts.