Bon paper esportiu pels arquers Tir Arc Olesa  al sumar 4 medalles a l'inici de temporada: Basili Garcia campió, plata per Jaume Abayà i bronze pel JL. Amador i Dani Pascual en el Campionat de Catalunya Round 900 i Memorial Jordi Adell que ha estat organitzat per la FCTA i el Club Arquer Montjuïc on han participat 125 esportistes. Fotos. Resultats.

El veterà Basili Garcia, en arc compost, es proclama campió de Catalunya amb 858 punts en les distancies de 60/50/40 metres. El sènior, Salvador Adrià amb 743 punts finalitza a la 8à posició. El veterà JL. Amador en arc recorbat es bronze amb 704 punt. Els esportista de base Jaume Abayà a la categoria cadet, relalitza una brillant competició i suma 810 punt en les distancies de 50/40/30 metres. El debutant Daniel Pascual participa a la categoria aleví.

Destacar en el memorial Jordi Adell on el guanyador va ser Toni Àlvarez que va obtenir la màxima puntuació i al ser el primer campió. Toni va donar el trofeu a la família Adell perquè  le tinguin en la seva memòria. Bon geste de Toni Àlvarez, tot un campió al camp i fora d'ell.