Al Castell de Montjuïc -Barcelona- aquest diumenge dia 8 de setembre es celebra la 10à Edicióde Futurs Campions amb l’organització del Club Arc Montjuïc dirigit a arquers de base des de les categories esquirols fins a júniors, masculí i femení, amb una bona participació de joves promeses, entre ells, vuit joves valors del club olesà. Fotos. Resultats.

Destacar l’actuació dels cadets Carlos Alcazar i Jaume Abayà, 2n i 3re classificats amb 573 i 554 punts. L’arquera femenina en categoria benjamí Clara Soberbio que amb la brillant marca 303 punts ha sigut la campiona de la seva categoria. Roc Rubio assoleix en masculí 259 punts. Altres destacats: Aitor Bautista en infantil 480 punts. En categoria aleví, Arnau Granero suma 426 i Dani Pascual 299. A la categoria dels més petits, Izan Vega aconseguia 179 punts.