Amb una excel·lent participació, finalitza la 5à Lliga Local Trofeu Joan Gil que ha tingut la participació de 32 esportistes que fins l'última jornada no s'ha decidit la majoria dels guanyadors a les diferents categoria, indicant lo competitiva que ha estat aquesta edició. fotos: fotos d'Emilio Alcazar: resultats.: Rècors:

A l'apartat esportiu i amb un bon dia per la practica esportiva destacar en arc recorbat sènior que fins aquesta jornada no ha sortit el guanyador amb el triomf de Salvador Adrian que suma a llarg de la lliga 2581 punts. 2n classificat Sergio Llamas amb 2355 i 3r lloc Pasqual Aguilar amb 2278 punts. En veterans JA. Siguero es el guanyador amb 2072 punts. En cadet femení Adriana Pla amb els 566 punts d'aquesta jornada aconsegueix la seva millor marca de la temporada mostran la seva progressió. En masculí la victòria ha estat per Carlos Alcazar amb 2833 i 2n Jaume Abayà amb 2730. En categoria infantil, Aitor Bautista suma 2158  punt a la lliga i es el guanyador En promoció 30 metres Joan Miquel Graell es el guanyador1452 punts i 2n Juan Jiménez 1438. En alevins 30/18 m victòria per Marc Teruel 1482 punts, 2n Arnau Granero 946 i 3r Miquel Graell. En alevis 18 m la femenina Ingrid Aguilar es la guanyador i en masculí Bran Rodriguez. Categoria benjamí femení, destacar les millors marques personals de l'any aconseguides per Clara Soberbio i Aina Pla que amb 324 i 315 punts acaben com a les millors. En masculí Roc Rubio es el guanyador amb  1314 punts, seguit de Raül Crespo 1175 i Joan Molina. En arc compost sènior Basili Garcia es el guanyador de la lliga amb 2187 i a la categoria cadet Aitor Martínez fa el propi amb 2242 punts. a categoria Novell José Molina es el guanyador. En arc longbow Pedro Molina es el guanyador i 2n  Carlos Pla amb 396.