Després de dues jornades disputades, sis esportistes Tir Arc Olesa dominen la lliga catalana de sala: Basili Garcia, Aitor Martínez, Adriana Pla, Aitor Bautista, Clara Soberbio i Raúl Crespo. Dos segon llocs: Carlos Alcazar i  Aina Pla.

La lliga catalana consta de quatre jornades on les tres millors suman per la lliga. Els esportistas del nostre club comencen a marcar diferencies amb series opcion d'ampliar el grup de podis. Tenim a Roc Rubio al quart lloc i a tant sol 8 punts del 3er classificat. El cadet Jaume Abayà també amb series opcion d'estar entre els millors, com Nil Saumell i Ingrid Aguilar.                                                                                       

La propera 3ra jornada es celebra el proper dissabte i diumenge 23 i 24 de novembre a les ciutats de Cambrils i Figueres.