Els 17 arquers Tir Arc Olesa desplaçats a les dues línies de tir diferents de Figueres i a Cambrils per disputar la 3ra jornada de lliga catalana en sala destacant les millors marques de la temporada d’Adriana Pla, Carlos Alcazar, Nil Saumell, Ingrid Aguilar, Maria Cabeza i Daniel Pascual. Fotos: Fotos Emilio: Resultats:

A Figueres van estar presents en arc recorbat el sènior Pascual Aguilar que suma 454. En cadets, Carlos Alcazar 512 punts aconseguint millor marca personal –MP-. Jaume Abayà no té el millor dia 470. En infantil Aitor Bautista 534 punts i manté el domini a la lliga catalana. En alevines destacar a Nil Saumell que realitza MP amb 544 punts. En femení Ingrid Aguilar també obté MP amb el total 482 punts. Categoria aleví femení Maria Cabeza 457 punts, MP, Daniel Pascual 435 i Gerard Garcia 302. En benjamí, Roc Rubio suma 251. Participen en Cambrils els sèniors: Sergio Llamas obté 472 punts, Agustín Cubero 436. La cadet femení Adriana Pla assoleix la millor marca amb 519 punts a les sèries 258/261. En categoria novell Pep Solé 503. A categoria benjamí femení Aina Pla 180. En arc compost; Basili Garcia 568 punts reafirmant el 1er lloc a la lliga catalana al tornar a ser el millor en veterans. En arc estàndard, Jordi Olivella 506 punts i es queda a5 punts de la seva marca personal.