L’Estació del Nord a Barcelona ha acullit l’última jornada de Lliga Catalana de sala amb una brillant participació a prop dels 100 arquers, jornada que no ha estat propicia en marques pels arquers de Tir Arc Olesa, però han aconseguit guanyar la lliga catalana en tres categories i assolir altres tres 2ns llocs. Fotos: Fotos Emilio: Resultats i FINAL LLIGA CATALANA.

En Veterans arc compost, Basili Garcia domina en les quatre jornades i finalitza amb 577 punts a Barcelona que li proclama guanyador de Lliga Catalana amb 1721 punts. En arc recorbar categoria cadet, Adriana Pla es la dominadora amb 1506 punts ,  Carlos Alcazar es 2n amb 1526 punt i 3r Jaume Abayà al sumar 1425 punts. En infantil Aitor Bautista en Barcelona es 2n al sumar 527 punts, però amb les tres millor tirades fa un total a la lliga de 1609 i es el campió. En aleví, Nil Saumell amb altre brillant jornada acaba 4r a la Lliga Catalana amb un total de 1605 punts. Clara Soberbio, altre jornada bona en resultat i també es la guanyadora de la Lliga Catalana amb 793 punts. El 2n lloc es per Aina Pla, que en aquesta jornada aconseguia la seva millor marca personal al sumar 240 punts. En masculí Roc Rubio es 7è classificat amb un total de 752 punts. Categoria del mes petits, Raül Crespo amb els 240 punts aconseguit a Barcelona li dona la 2na plaça en la lliga amb un total de 720 punts. En arc Estàndard Serie Espanyola, Jordi Olivella millora la seva marca personal en 16 punts al sumar 527 i acaba 9è amb a la lliga amb 1546 punts. En sènior femení Marta Alarcon suma 254 punts millorant la marca personal  i es 11à a la lliga catalana amb 564 punts.