Després de quatre jornades disputades finalitza la Lliga Catalana de Sala amb 10 medalles pels esportistes Tir Arc Olesa, que guanyen 4 medalles d’Or, Adrina Pla, Aitor bautista, Raül Crespo i Clara Soberbio.  En arc recorbat categoria Esquirol, destacar al guanyador Raül Crespo, que suma 722punts es proclama campió. Altra destacada Clara Soberbio que suma 793 punts i mostra el seu potencial. En 2n lloc, Aina Pla amb 632 punts. En categoria Infantil masculí un dominado clar: Aitor Bautista campió infantil al sumar 1614 punts. Referent alevi, Nil Saumell, es queda a30 punts de la medalla de bronze.

En categoria Cadet masculí Carlos Alcazar guanya la medalla de plata aconseguint sumar 1526 punts. Altre medallista, Jaume Abaya a l’assolir el bronze amb 1425 punts. En femení, destacar Adriana Pla  guanya la medalla d’or a ser campiona amb 1506 punts.