Aquest dissabte 22 de març ha finalitzat el curs d'iniciació que es va començar els dies 8 i 9 de Març el 1er curs d'iniciació al tir amb arc de la temporada 2014.  12 nous arquers i arqueres han gaudit del món de tir amb arc.  La més petita amb 6 anys i el més gran de 48. El curs ha tingut la durada de 10 hores amb el lliuraments de diplomes als participants que han acabat el curs. Fotos.

Agrair als monitors nacionals titulats del club, Salvador Adrian i Josep Lluís Amador,  amb el suport de: Marc Altarriba, Dicson Díaz i Aitor Martínez, que han format 12 nous esposrtis tes que ham aprés tots els conceptes del tir amb arc, la seguretat, categories, escalfaments, tècniques i part del reglament. Els cursetistes han sentit la sensació de la llançar la primera fletxa a la competició final. Tot un repte, tot una brillant sensació. Aquest diumege final de curs, han competit amb 24 fletxes de classificació. Eliminatòries de 3 fletxes amb resultats final: Grupa A, 1er  Jose Antonio, 2na Anna, 3r Daniel i 4r Pere Sucarrats. Grup B amb aquets resultats: 1er Eduard, Pol, Guillem Florenza i Sara amb Bruna Soberbio -la més petita-l