Onze equips formen parelles mixta  aquest diumenge dia 22 de juny a la  2Na Tirada Mixta Per Parelles que ha tingut la participació de 24 esportistes  en la matinal del municipal de tir amb arc Agustí Valls on s'ha proclamat campiona l'equip format per: Arnau Peña/Irene Bifet que s'imposen en la gran final a Roger Hermosilla/Julia PiquerResultats: Fotos

En una matinal ideal  per la competició de tir amb arc la parella  formada per: Arnau Peña/Irene Bifet es proclamen campions de la 2n Tirada Mixta per Parelles al imposar-se a Roger Hermosilla/Julia Piquer en una final digna que després d'arribar amb un empatat a 5, va decidir el campionat la fletxa de desempat i el 9 proclama als nous campions. El tercer lloc va estar per Dicson Díaz/Alba Carrasquer que guanyen a la parella local formada per Carlos Alcazar/Maria Reche en una ajustada eliminatòria.

La competició es va iniciar amb dues sèries de 30 fletxes cadascuna  on va sortir la classificació  general per fer els equips mixta. Així van quedar format les parelles: Jaume Abayà/Lourdes barba; Marc Soler Rosa Boronat; Pascual Aguilar/Magda Cerveló; Sergio Lamas/Gema cases; Daniel Conejero/Adriana Pla; Arnau Peña/Irene Bifet; Carlos Alcazar/Maria Reche; Agustin Cubero/Elena Gómez; Dicson Díaz/ Alba Carrasquer; Roger Hermosila/Julia Piquer i Jordi Olivela/Alicia Forner.