Aquest diumenge dia 29 de juny es va celebrar la 6à Jornada de Lliga Local Trofeu Joan Gil amb la participació de 16 esportistes que han tingut resultats dispars que després d'aquest jornada comença a definir els dominadors en cada categories. El júnior Guillem Figueres queda 4r a la seva categoria al GP De Lleida.  FotosResultats.

En sènior arc recorbat lluita entre tres arquers per la primera posició que domina José Ant. Siguero seguit de Pascual Aguilar i aprop Sergio Llamas del 2n lloc. Gemma Cases en la bona línia ascendent als 50 m. En homes Jose Antonio Galera mostrant la seva capacitat que cada dia es més sorprenent per l'evolució. Pol Bejar en promoció,  millorant les marques. També fa el propi en benjamí femení Clara Soberbio millora la marca de la lliga local amb 337 punts. Destacar a Julia Galera la bona trajectòria en benjamí femení millorant la seva marca personal a deixar-la en 309 punts, on la propera setmana debutarà en la competició oficial al Ciutat de Terrassa. La més petita Bruna Soberbio torna a estar per sobre dels 225 punts. Roc Rubio ratificant la seva tècnica. En arc compost sènior Manel Souto no afluixa i suma 656 punts. Altre nota positiva, la recuperació de Basili Garcia que torna a estar de nou a peu de canyó. Referent al GP de Lleida, Guillem Figueres participa a la categoria júnior i finalitza en la 4ta posició i a la general el 42è amb 594 punts i a les sèries 312/282 la manca de prepararcó la va acusar en aquest serie i no va aguantar el ritme.