fotos i resultats.

Aquest cap de setmana s’ha celebrat la 3a jornada de lliga catalana que a tornat a tenir les localitats de Cambrils i Torrefarrera com a protagonistes on hi ha hagut la participació de 185 esportistes, on destaca l’arquera del Tir Arc Olesa 

En arc recorbat, sénior: els dos olesans entre els millors. Salvador Adrian suma 516 punts i e situa entre els 8 primers catalans. El paralímpic Sergio Llamas amb 500 punts comença a recuperar la confiança i el mateix que Jordi Olivella que trenca la barrera dels 400 punts. En femení, Gemma Cases opte 410 punts i se situa entre les 5 millors femenines de Catalunya. En categoria de veterans, Josep Lluís Amador és 2n classificat amb 495 punts i manté la 2a posició a la Lliga Catalana. En categoria cadet, Adriana Pla aconsegueix 485 punts i en nois Jaume Abayà és 3r amb 471. En infantil, domini de Nil Saumell que torna a tenir una bona participació i amb 543 se situa al davant de la lliga catalana, Bran Rodríguez no ha tingut una bona jornada i suma 471. Altra dels destacats Lucas Marner en categoria aleví i assegura el 1er lloc a la lliga catalana després de sumar 573 punts 49 més que el 2n classificat. En femení, Aina Pla no perdona i és la guanyadora amb 521 punts amb una brillant segona volta. En benjamí femení  2n lloc per la seva companya de club Clara Soberbio que opte MP –marca personal- aconseguint 281 punts, recuperant de nou la confiança, en nens Roc Rubio també realitza MP a fer 272 punts. A la categoria de les més petites, Ona Rubio realitza MP amb 213 punts. Júlia Galera batre el rècord de Catalunya amb 293 punts
En arc compost el veterà Basili Garcia amb 571 punts es el millor a la categoria i es consolida com 1er. en la Lliga Catalana.