Aquest  cap de setmana han estat concentrats en Madrid els arquers catalans Sergio Llamas i Jesús Martínez amb el tècnic Manuel Llamas que han treballat en les instal·lacions de la Federació Madrilenya de tir amb arc en concentració Para-Archery els dies 29 i 30 de novembre. La jornada de tecnificació es va iniciar el dissabte al matí: entrenaments, repassar dubbtes tècniques, planificació amb entrenadors i material esportiu, per la jornada de diumenge assignació de treball a fer des de gener al mes d’agost que es el campionat del món. Treball tècnic, carrega de llançaments de fletxes es el treball a seguir. Campionat d’Espanya de Sala en gener, nacional aire lliure en juliol i el mundial previst al mes d’agost en Alemanya, els grans objectius dels nostres esportistes per la propera temporada 2015.