Medalla d’or de Basili Garcia en veterans arc compost i doble medallista JL. Amador en veterans absolut i Para-Archery. Fotos: Resultats-eliminatòries.

En Torrefarrera –Lleida- s’ha disputat aquest cap de setmana el campionat de XLVIIè Catalunya absolut i VIIIè Para-Archery amb sis medalles per la representació del tir amb arc olesà destacant la medalla d’or de Basili Garcia en veterans arc compost i doble medallista JL. Amador en veterans absolut i Para-Archery. 

Bon campionat Catalunya de Sala dels arquers i arqueres Tir Arc Olesa que arc compost destaca els veterans, Basili Garcia s’imposa en la gran final a Santi Cuello, per 144/143, i s’ha adjudica la medalla d’or. Basili en la fase de classificació ja es va situar 1r amb 571 punts i va ser la màxima puntuació del campionat en arc compost. En arc recorbat també el veterà JL. Amador,  és el millor en la fase de classificació al sumar 522 punts, marca que suposa nou record de Catalunya Para-Archery com també, record en la primera sèrie que va obtenir 272 punts. En semifinals Amador no troba les bones sensacions i cau eliminat davant Josep Mercader –Montjuïc- per un ajustat 4/6. Per la medalla de bronze Amador s’imposa a Benito –Montjuïc- per 6/2 i puja al podi i guanya la medalla de bronze. En sèniors, Salvador Adrian ha estat el millor al sumar 520 punts i es situa sisè a la general. En les eliminatòries Adrian no va poder davant Quiles –medalla de plata-  que va guanyar per un ajustat 6/4. Altre destacat, Sergio Llamas que és 11è amb 481 punts. Molt a prop,  Jordi Olivella amb 458 punts i torna a fer marca persona. El debutant Hèctor Garcia, acaba amb 354 punts. En femení, altra destacada Gemma Cases, recupera la confiança i és sisena de la general femenina amb 468 punts. En 1/8 de final va estar molt competitiva però no va poder amb la lleidatana Alícia Forner que guanya 0/6. Marta Alarcon torna a fer marca personal al sumar 304 punts.  En Para-Archery, Amador és doble medallista de veterans i es medalla d’Or: en sèniors, LLamas i Alarcon campions i medalla de plata pel debutant Hèctor Garcia.