Final Lliga Catalana amb cinc titols pels arquers del Tir Arc OlesaBasili Garcia, Aina Pla,  Lucas Marne i Nil Saumell. Fotos: Resultats i Final Lliga Catalana.

En arc recorbat sènior masculí Salvador Adrian suma 468 punts i Jordi Olivella trenca la barrera dels 400 punts i Antonio José Garcia 361. En dones, Gemma Cases opte 398 punts mentres Marta Alarcon 302. En veterans JL. Amador es situa 2n a la Lliga Catalana al sumar 510 punts. En cadet Carlos Alcazar aconseguia 498 punts i Aitor Bautista 378, en femení Adriana Pla no té un bon dia i acaba 2na a la lliga catalana i en noies, 3r classificat  Jaume Abayà. Categoria Infantil Nil Saumell opte 540 punts i ratifica el 1r lloc. Bran Rodríguez aconsegueix 468 punts i es situa 4r en la lliga a tant sol 21 punt de la medalla de bronze. En aleví femení Aina Pla suma 510 punt i domina la lliga catalana i en masculí Arnau Dièguez aconsegueix la seva millor marca personal amb 506 punts i queda a prop del podi. En benjamí femení,  Clara Soberbio no te el millor dia a fer 256 punts i en masculí Roc Rubio manté el 3r lloc després su mar 269 punts i es queda pendent per confirmar la millora o mantenir la medalla de bronze. En esquirols femení Ona Rubio amb problemes de material suma 122 punts i la nova incoproració al club Leyre Garcia suma 227 punts i guanya el 3r lloc a la Lliga Catalana. En categoria novell. en arc compost veterà Basili Gacia mostra de nou el seu potencial i guanya amb 566 punts la jornada i tabé la llica catalana.