Catalunya amb el nostre arquer Basili Garcia ha perdut l’enfrontament amb l’autonomia de Madrid per un ajustat 227/231 que deixa a Catalunya a les portes de la medalla. Catalunya va estar format: Basili Garcia, Jordi Costa i Santiago López. En arc recorbat Catalunya amb MA. Pifarrè, Marc Soler i Erfan Ribas que van sumar 1703 punts i és van situar al 3r lloc de la general.també no poden guanyar davant Galicia que derrota als catalans 1/5.  Resultats. Fotos FCTA

En arc compost masculí individual, el nostre representant va estar competitiu pero no ha passat de la primera ronda, Jordi Costa i Basili Garcia finalitzen el 23è i 26è en la general amb 571 i 570 punts. El júnior Santiago López és medalla de plata de la categoria. D’altra banda Catalunya guanya dues medalles, una de plata del júnior Santiago López i medalla de bronze per Cristina Gonzàlez en sènior femení a la divisió d’arc compost.