La localitat de Valdemoro –Madrid- i sota l’organització RFETA s’ha celebrat el campionat d’Espanya de Sala categories cadets i menors de 14 anys que tingut rècord de participació amb 179 esportistes i entre ells, 4 de Tir arc Olesa integrats al grup 16 catalans, on hi ha hagut un gran nivell. FotosResultats.

En categoria cadets femení destacar  Adriana Pla, que finalitza 5ª a la fase de classificació al sumar 529 punts i a les sèries 268/261. A les eliminatòries guanya  en primera ronda 6/4 a la representant de Castella i Lleó. En 1/8 de final Adriana els nervis la van traït en l’enfrontament davant la també catalana Elena Fuentes que més segura domina l’eliminatòria per un ajustat 6/4. En nois, destacar  Carlos Alcazar que es situa 15è a la fase previa al sumar 531 punts i en les sèries  256//275. En les eliminatòries destacar l’enfrontament en 1/16 de final la lluita entre catalans Carlos Alcazar i Arnau Peña que al final s’imposa Alcazar per un ajustat 6/4. En la 2ª ronda Alcazar va lluitar davant el madrileny Enrique Cavanillas –nou campió i medalla d’Or- s’imposa al nostre representant per 6/2. El debutant Bran Rodríguez treu una bona experiència en el seu debut nacional tot i que els últims 10 dies, una lesió, li ha propiciar no mantenir el ritme d’entrenaments i va sumar 387 punts.                                                                                                                                                                                                                                                                En categoria menors, Lucas Marne que la nit abans del campionat ha patit una crisis febril que ho ha acusat al principi de la competició,  en la 2ª sèrie ha reaccionat i realitza 276 punts que amb 255 suma un total 534 punts i es queda a tant sol a 3 punts de lluitar per les medalles.                                                                                                                              Per equips en cadets Catalunya amb: Carlos Alcazar, Adriana Pla i Arnau Peña acaben 6è.