Divendres 27 de març  es va presentar a la Sala de la Comunitat Minera Olesa l’acte de presentació 25 Aniversari Tir Arc Olesa. Fotos.

Força presencia de socis i simptatitzans van omplir la sala  i amb la presència de les autoritats, Salvador Prat (alcalde d’Olesa), Pere Oleart (regidor d’esports), Francesc Altarriba (Pte. FCTA), Josep Giménez (Pte.FCEDF) i el president del club Sergio Abayà. També va assistir a l’acte Mercè Jou (diputada de la Genenralitat de CatalunyaAbans de presentar l’acte Joan Pascual (Olesa Ràdio i la Xarxa) va comunicar als presents fer un minut de silenci en honor a les víctimes del tràgic accident aeri patir a la localitat de francesa de Barcelonette que van morir 150 persones, ha estat un minut molt emotiu. Després d’aquest sincer homenatge, Joan Gil fa la introducció en què consistirà l’acte i després presenta a les autoritats i obre el torn de paraula Sergio Abayà, (Pte. Tir Arc Olesa) que destaca entre altres coses, que gràcies a l’esforç de tots a llarg de 25 anys aquesta és la gran força de l’entitat Tir Arc Olesa, tot un referent a Espanya i Catalunya. Abayà va presentar la gran novetat, la nova samarreta del club amb nova imatge 25 Aniversari, Abayà descobreix la samarreta i tot seguit els arquers de base pugen a l’escenari lluint amb un gran somriure la nova imatge de Tir Arc Olesa. Seguidament Abayà parla del llibre que s’ha editat des dels seus inicis 1990/2015 i de nou els nens i nenes del club son els grans protagonistes portant un llibre a les seves mans. Presentació de nou logo i els cartells de competicions que Tir Arc Olesa organitzarà aquesta temporada: inici 29 març última jornada 21 de setembre de la 7a Lliga Local, 17 de Maig, campionat Provincial i Vila d’Olesa, 24 de maig Campionat Catalunya cadets i menors de 14 anys i 14 de juny 3a tirada Mixta per Parelles. El mes d’octubre com tancament 25 Aniversari, es farà un dinar on els reconeixements a esportistes, directius i persones que han fet possible la força de Tir Arc Olesa i que continuï fem camí.