S’ha posat en marxa la Lliga Local 7è Trofeu Joan Gil amb la 1a Jornada de lliga. Resultats: Fotos: Rècords

Aquest diumenge dia 29 de març s’ha posat en marxa la Lliga Local 7è Trofeu Joan Gil amb la 1a Jornada de lliga que ha donat nous rècords del campionat i marques personals en una setmana intensa per l’entitat després de la presentació del 25 Aniversari i l’inici de lliga local.

Destacar en categoria júnior, record i marca personal d’Aitor Bautista a 70 m aconseguint 544 punts. En alevins Arnau Dieguez en arc recorbat i Pere Sucarrats en arc compost són nous records i noves marques personals . Fa el mateix la petita Ona Rubio en esquirol nova marca personal i nou rècord de la categoria.
La resta de participants han estat competitiu destacant en sénior, Salvador Adrian que ha estat el millor amb 559 punts.  Sergio Llamas suman 445 i 444 punts i el para-archery Hèctor Garcia 444 punts. A. Bautista i Carlos Alcazar, tot i ser cadet participen en la distància de 70 m aconseguint Bautista 547 i Alcazar 497. Jaume Abayà suma 620 punts, altre debutant de categoria Bran Rodriguez a 60 m aconseguia 274 punts. La femenia Adriana Pla que competia a Madrid realitzant marca minima pel mundial, aconseguia 569 punts. En veterans JL. Amador domina la prova amb 527 punts i Jose Ant. Siguero 512. En categoria Infantil, nova categoria per Lucas Marne que a 30 m aconseguia rècord i tenir un bon inici en les complicades distàncies de 50/30 metres. Aina Pla, en el bon camí junt amb les companyes a dominat les categories, avui ha sumat 554 punts. Gerard Garcia torna a recuperar la confiança i Iria Garcia després d’un inici irregular troba les bones sensacions i acaba amb 219 punts. Roc Rubio participa en el doble 18 metres recuperant la confiança i ha estat molt competitiu. Altres destacats, Lourdes Barba, torna a gaudir del seu esport favorit i intentant recuperar el to muscular i tècnic, Pascual Aguilar i Jordi Olivella han completat la jornada esportiva. En arc compost Manel Souto en sénior suma 630 punts on els problemes de material li ha donat una mala jugada. En veterans, Basili Garcia, també en modificacions de material ha estat a un bon nivell. Per acabar Pere Sucarrats torna després de la lesió més fort i polvoritzant els records del camp i marca personal amb 689 punts.