Adriana Pla medalla de bronze. Amb dues sèries regulars de 293 amb un total de 586 punts, Adriana Pla es va classificar 5a de la  i va tenir 3 eliminatories per ser semifinalista i medalla de bronze. Fotos Cadet, Para-archery. Resultats.

Aquest cap de semana 11 i 12 d’abril en la instal·lació Sant Sebastià de la Rfeta, s’ha disputat la 1ª jornada de Lliga Nacional Cadet i Menors de 14 anys valedor pel Trofeu Rfeta, destacar la medalla de bronze aconseguida per Adriana Pla en categoria cadet  que a la base de classificació,  amb dues sèries regulars 293/293 i  un total de 586 punts es situa 5a de la general on hi havia una participació de 27 esportistes dones i 21 homes.
En jornada de diumenge Adriana després de passar a la següent ronda per bye a ser cinquena, en 1/8 de final domina amb claredat a la madrilenya Solera per un clar 6/2. En ¼ de final en una lluita igualada, intensa i d’altíssim nivell amb la representant de les balears Sara Diez (actual campiona d’Espanya de sala) Adriana s’imposa per 7/5 i passa a semifinals. En la lluita per les medalles, l’arquera Tir Arc Olesa lluita amb la madrilenya Paula Gutiérrez, que va ser 1a a la fase de classificació i s’imposa a la nostra arquera per un ajust 4/6. Adriana al final és medalla de bronze. 

D’altra banda, també a Madrid van estar Sergio Llamas i Jesús Martínez en la fase de classificatori pel campionat de món que se celebra el mes d’agost en Alamània. Els problemes físics dels nostres representants va propiciar fluixes marques que en aquesta 1 jornada de classificació no han mostrat els seus nivells. Ara a esperar els Gran Premi de Lleida i Madrid per millorar les marques.