Sorteig Dianes.  Aquest cap de setmana s’inicia la 1a jornada de lliga catalana d’aire lliure que es celebra en dues línies de tir en Puigverd (Tarragona i Lleida) i en Esclanyà (per Girona i Barcelona) amb una participació de 129 esportistes. La representació de Tir Arc Olesa esatrà present a les dues línies de tir, en Puigver seran 18 esportistes i a Esclanyà 4. 

En arc recorbat estaran com a séniors: Salvador Adrian, Pascual Aguilar, Jose Antonio Galera i la femenina Gemma cases. Veterà: JL. Amador. Cadets, Adriana Pla, Carlos Alcazar, Aitor Bautista, Bran Rodríguez, Lucas Marne, Arnau Dieguez, Aina Pla, Julia Galera, Clara Soberbio, Iria garcia, Leire garcia i Ona Rubio.                                                                                                     En compost sénior: Manel Souto i Antonio José Garcia.