Brillant participació dels esportistes Tir Arc Olesa que han competit en dues línies de tir destacant els nou rècords de Catalunya d’Adriana Pla, millor cadet i Leire Garcia que ho fa en Esquirol. FotosResultats

Aquest diumenge 26 d’abril s’ha iniciat 1a jornada de lliga catalana d’’aire lliure que s’ha celebrat en dues línies de tir en Puigverd (Lleida) i en Esclanyà (Girona) amb una participació de 129 esportistes i 17 de la representació de Tir Arc Olesa que mostra el seu nivell als dos fronts competitius en Esclanyà i Puigverd on el temps no propicia millors marques.

En sènior masculí arc recorbat destaca Salvador Adrian al sumar 573 punts i opte MP. Pascual Aguilar suma 513, , la femenina Gemma Cases té una bona participació al sumar 332 punts. En veterà JL. Amador aconsegueix 534 punts. En categoria cadet destaca Adriana Pla que suma 623 punts amb les sèries 315/308 i és nou record de Catalunya de la categoria demostrant Adriana el gran treball de progressió que cada dia està millorant. En masculí Carlos Alcazar opte 574 i amb problemes físics, Bran Rodríguez acaba amb 363 punts en el seu debut de categoria. En infantil Lucas Marne no esta al seu nivell aconseguint 392 punts també en el seu debut de categoria. En aleví  Aina Pla suma 569 i Clara Soberbio torna a mostrar el seu nivell amb 552 punts que significa nou rècord de Catalunya. En masculí Arnau Dieguez és primer de la categoria amb 596 punts. En Esquirol la noia Leire Garcia és la guanyadora amb MP amb 310 punts i Ona Rubio 3a amb 267 punts.

En arc compost sènior, Manel Souto els problemes de material en la 2a sèrie li allunya del guanyador al sumar 662 punts (335/327) per 10 punts més de Rafa Lijarcio. Antonio Garcia 472 punts, no té el millor dia. En arc Instintiu el nostre soci Francesc Contreras (CAT) es situa 2n amb 244 punts.