RESULTATS. ELIMINATÒRIESFOTOS. F.EMILIO.  El diumenge 24 de maig torna a vestir-se de gala per rebre als 54 esportistes en el  municipal de tir amb arc Agustí Valls de nou el vent ha sigut protagonista al campionat de Catalunya  Cadets i Menors on Olesa ha proclamat a 19 nou campions, entre ells, 6 títols pels esportistes Tir Arc Olesa que sumen 10 medalles (6 d’Or, 2 plates i 2 bronze) i 3 rècords de Catalunya.

El futur del tir amb arc català va estar present a Olesa que va tenir la presència Francesc Altarriba (president FCTA) que va lliurar les medalles als guanyadors de la lliga catalana de Sala que també rebien les medalles. La representació olesana, aconseguía 6 títols de campions de Catalunya, en categoria cadet femenina Adriana Pla mostra els seu potencial i a més de ser la millor a la fase de classificació 579 punts ho va demostrar a les eliminatòries aconseguint derrotar a Laura Pardina (Montjuïc) per 6/2. Altres destacats i campions en alevins: Pere Sucarrats en arc compost  amb 679 punts i nou rècord de Catalunya a 18 m en sumar 357. En arc recorbat, Arnau Dieguez torna a ser el millor 581 punts, . En categoria esquirol, dos rècords de Catalunya pels esportistes Tir Arc Olesa, la noia Leire Garcia amb 313 punts i Nacho Souto en arc N U que amb 248 punts. També destacar la medalla de plata aconseguida per Aina Pla 578 punts i en categoria esquirol Ona Rubio 301 punts. Les medalles de bronze per: Clara Soberbio 524 i Iria Garcia 250 en esquirol.

La resta de campions cadet masculí: Arnau Peña (Montjuïc) 628 punts. Infantil home Pablo Mercader (Aeef), en noies Maria Castro (Pardinyes). Benjamí nen i nenes els arquers de Les Franqueses, Ruben Ruiz i Ainara Garcia. Esquiron nen Israel Mesa (Arboç). Arc N U noia Sara Noelia (CAT). En Instintiu infatil noia Mireia Tejera (Cerdanyola) i en nens Daniel Barbut (Montjuïc). En longBow aleví victoria Adrià Ortiz (Cerdanyola) i Sheila Gómez (Sab). En benjamí Ot Guillaumet i Queralt Gimenez, tots dos Cerdanyola.

 

.