Cap de setmana intens pels esportistes Tir Arc Olesa participen en tres fronts diferents, dissabte dia 30 de maig es  posa en marxa 1a Jornada de Lliga Nacional de Clubs Gran Premi Ciutat de Lleida que Tir Arc Olesa estarà present amb l’equip format: Salvador Adrian, Pascual Aguilar i . Importants absències de Carlos Alcazar i Aitor Bautista.

En Arboç, diuemenge dia 31 de maig 3a Jornada de Lliga Catalana d’Aire Lliure o 17 esportistes Tir Arc Olesa estaràn presents. Categoria sènior: Salvador Adrian, Pascual Aguilar . La femenina Gemma Cases. En categoria novell debuta Manuel Martínez. En cadets: Carlos Alcazar i Bran Rodríguez. Infantil: Lucas Marne i Nil Saumell. En alevins femení: Aina Pla,  i Clara Soberbio, en masculí: Arnau Dieguez i Roc Rubio. En categoria esquirol: Leire Garcia i Ona Rubio. En arc compost Manel Souto i Antonio José Garcia ho faran en sènior.

D’altra banda en la Ciutat de Reus -Tarragona- també en diumenge, es celebren els VIIIè Jocs Catalans de l’Esport Adaptats en: Hèctor Garcia, Sergio Llamas, JL. Amador, Jesús Martínez i els tècnics, Manuel Llamas i Matilde Teruel seran els nostres representants.