Fotos. Resultats. L’olesà Pere Sucarrats es penja la medalla de bronze al campionat d’Espanya categories menors en arc compost i obté dos rècords de Catalunya. Destacar la brillant participació dels components Tir Arc Olesa que tots els representants van passar el tall per la lluita de medalles.

Amb una forta calor a la capital es disputa el campionat d’Espanya de categoria cadet i menors que ha tingut la representació de 5 esportistes de Tir Arc Olesa realitzant una brillant competició on tots cinc van estar entre els millors. Pere Sucarrats guanya la medalla de bronze després de realitzar 641 punts a la fase prèvia que va ser 3r. En les eliminatòries es queda a tant sol 3 punts de la final a fer 143 punts per 146 del guanyador. Per la lluita de la medalla tot i començant perden, la seva serenitat, li fa guanyar punts, i a les 3 ultimes fletxes acabar com un campió amb un 30 i li dóna la medalla de bronze. Sucarrats també batre els rècords de Catalunya en la distancia de 50 metres amb la marca 303 punts i a les eliminatòries  amb143 punts Altres destacats en categoria cadets, Adriana Pla, ha sigut la millor catalana finalitzant 5a després de sumar a la fase prèvia 583 punts i caure eliminada a ¼ de final amb una fletxa de desempat que li va allunyar d’entrar en semifinals per la lluita de les medalles. Carlos Alcazar també va estar competitiu i suma 583 punts que li va situar 20è. Carlos en una gran eliminatoria guanya al gallec per un 6/4. 1n 1/8 de final es troba al català Arnau Peña, un dels favorits a medalla que derrota a Carlos 0/6. Referent a Bran Rodríguez, és 26è i realitza 538 punts que és millor marca personal i clasificar-se per les eliminatòries la sort li propicia com rival l’arquer basc Extebarria, que ha estat el nou campió d’Espanya. En categoria menors, Lucas Marne també millora la seva marca personal i amb 522 punts, es va clasificar 29è.
La resta de catalans, el millor Arnau Peña que es 4r amb 631 punts. Didac Rodríguez 573, 25è Jaume Abayà 560, 28è Oscar Bueso 534, 41è Gerad Elies i48è Carles Marota amb464 i 330 punts.10a Elena Fuentes 569 punts, 14ª Maria Pitarch 558, 17ª Zoe Solanas 544, 23à Laura Pardina 522 i 31a Marina Leon 456 punts.