Fotos. Els tres representants Tir Arc Olesa categoria cadets pasen el tall (un fet històric del club) , per 1a vegada els tres cadetes pasen el tall al campionat d’Espanya cadets-menors que s’està celebrant en Madrid : 5a Adriana Pla 583 punts, Carlos Alcazar 20è 583 i 26e Bran Rodríguez -marca personal 538 punts . Adriana Pla s’enfrentarà a Lucia Rodríguez -Castella Lleó-: Carlos Alcazar, Pau Rodríguez -Madrid-   i Bran Rodríguez contra el 7è classificat Gabriel Galante -Galicia-.

Ara es el torn dels Menors,  Pere Sucarrats acaba amb 641 punts i a les sèries 303/338 3r classificat, demà lluitarà davant el valencià Calderon per estar a la gran final en arc compost i Lucas Marne en recorbat suma 522 punts 263/259, tots dos millors marques. i Lucas demà lluitarà 1/16 de final davant el madrileny Sànchez.