Aquest diumenge 5 de juliol la localitat de l’Arboç –Tarragona- rep el LXVIè campionat de Catalunya i XVIIIè en Arc Adaptat amb 12 participants  de Tir Arc Olesa.

Nombrosa participación d’esportistes Tir Arc Olesa que aquest diumenge participen a l’Arboç amb l’esperança d’assolir places de podis a diferents modalitat, entre els destactas, Josep Reche, que torna a la competició d’alt nivell com a sènior en arc recorbat. Altres esperances  Salvador Adrian, està en condicions d’estar a prop del seu company i Adriana Pla, competirà com a sènior, -dues categories per sobre, (ella és cadet). En veterans arc adaptat JL. Amador tindrà dues opcions de medalla,  en veterans absolut i arc adaptat. També en sènior adaptat, Hector Garcia es un candidat a medalla. Altres sèniors participànts Jose Antonio Galera i la femenina Gemma Cases tindran les seves opcions. Categoria Novell, Manuel Martínez el nostre integrant. En arc compost  adaptat,  Jesús López l’esperança local. En sènior Manel Souto és un dels més seriosos candidat al títol de campió. En categoria júnior Pere Sucarrats pot donar de nou la sorpresa. També participen en aquesta divisió com a sènior, Antonio Jose Garcia.