Fotos. Resultats. Tres medalles d’or quatre de plata i 1 bronze el botxí de Tir Arc Olesa LXVIè Campionat de Catalunya  absolut i el XVIIIè campionat Arc Adaptat destacant les medalles d’or del junior Pere Sucarrats i en Arc Adaptat Jesús López doble medallista i JL. Amador en veterà.

La localitat de l’Arboç a sigut seu del LXVIè Campionat de Catalunya i XVIIIè d’Arc Adaptat que ha tingut la participación de 87 esportistes amb 11 integrants  de Tir Arc Olesa que han donat la cara en les categories sèniors d’arc recorbat i d’arc compost destacant el retorn de Josep Reche amb un la fletxa de desempat se l’escapa la medalla d’or i el títol de campió i en arc compost, Manel Souto sis punts li van separ del campionat, altre dels destacats Jesús López, esportista d’arc adaptat que ha sigut doble medallista a l’assolir la medalla de bronze en sènior absolut i l’Or en arc adaptat. En categoria junior Pere Sucarrats es el nou campió després de sumar 606 punts. En sènior femení extraordinaria medalla de plata aconseguida per Adriana Pla, que es arquera de categoria cadet i ha plantat cara a l’elit de sèniors de Catalunya en sumar 533 punts a 70 metres. Hector Garcia també es medalla de plata en arc adptat a sumar 426 punts. La resta d’arquers Tir Arc Olesa sèniors: Salvador Adrian es 13è en sumar 459 punts, 14è a un punts és situa Jose Galera 458. En femeni 4r lloc de Gemma Cases millor marca personal amb 487 punts. En arc compost, 9è Antonio Jose Garcia que realitza millor marca personal al sumar 624 punts.