Aquest cap de setmana del 17 al 19 de juliol Cambrils –Tarragona- ha sigut seu del 68è campionat d’Espanya de tir amb arc absolut i 4a d’Arc Adaptat que ha tingut la participació a prop dues-centes esportistes, entre ells, sis de Tir Arc Olesa. Resultats. Fotos

Destacar en arc compost sènior en Arc Adaptat Jesús López que a la fase prèvia es va situar el 31è de la general absoluta amb 669 punts i en Arc Adaptat aconseguia la medalla de plata, just a 6 punts del campió. López va entrar a les rondes eliminatòries i va caure eliminat a 1/16 de final 140/145 per Sànchez (C.Lleó). Altre destacat, Manel Souto que formen equip amb Catalunya es queden a les portes de la medalla de bronze per 213/224 davant Castella Lleó. Catalunya amb Souto, Gómez i Lijarcio, empaten amb el campió i guanyen Aragó per sortir derrotat davant Balears que va allunyar al català de lluitar per la medalla d’Or. Altra destacada en arc recorbat, Adriana Pla, tot ser arquera cadet, debuta al nacional absolut mostrant les bones condicions i es va situar al lloc 25à que va donar opció de passar a les eliminatòries on s’imposa a la també catalana Nàtala Grabowska 6/2. En 1/8 de final és la balear Magali, arquera de l’equip nacional- que va haver de treure el millor per superar a la nostra jove per 2/6. Per equips recorbat femení Catalunya, amb Adriana, Nàtalia i M. Pilar, se situen a la 6a posició. La resta d’arquers, en arc compost absolut Antonio José Garcia, aconsegueix marca personal amb 625. En arc Adaptat, Josep Lluís Amador es queda a les portes del bronze en sumar 469 punts i al 5à lloc Hèctor Garcia suma 441, millor marca personal.