Aquest cap de setmana del 17 al 19 de juliol la ciutat de Cambrils –Tarragona- acull el 68è campionat d’Espanya de tir amb arc absolut i 4a d’Arc Adaptat que tindrà la participació a prop dos-cents participants, entre ells, sis esportistes de Tir Arc Olesa.Sorteix dianes.

Destacar en arc compost el sèniors, Manel Souto i Antonio José Garcia, participen en individual i Souto també ho farà com integrant de la selecció catalana que en la jornada de diumenge participarà amb Catalunya en els autonomics fen equip amb (Lijarcio i Gómez). A l’equí femení sènior de Catalunya també figura la nostra arquera Adriana Pla, que conjuntament amb (Nàtalia Grawboska i M.Pilar Farre) seran l’equip de Catalunya. Referent a als arquers d’Arc Adaptat, també ho faran en les dues opcions, Absolu

t i Adaptat, destacar també a  Jesús López que ho farà en arc compost i Josep Lluís Amador i Hèctor Garcia en arc recorbat.

En jornada de divendres al matí comencen la divisió d’arc compost am

 

b Souto, Garcia i López que a les 9 h inicien la compet

ició, un cop finalitzada la tirada de classificació els 32 millors faran les eliminatòries. 

A la tarda toca el torn a la divisió d’arc recorbat amb AdrianaAmador i Garcia, que a les 16 h donarà inici la seva competició que també tindran les corresponents rondes d’eliminatòries, que en la jornada de dissabte contiuaran per poder lluitar per les medalles.