Amb un excel·lent dia per la pràctiva de tir amb arc se celebra la 7a i penúltima jornada de Lliga Local Trofeu Joan Gil amb resultats dispars. Resultats.

Altres destacats a la categoria Aina Pla i Clara Soberbio que les dues trenquen la barrera dels 600 punts amb 612 per Aina i 600 per la Clara. En categoria sènior recorbat Salvador Adrian és el millor amb 524 punts i és sitiua líder de la lliga catalana. . La femenina Adriana Pla 473 i Gemma Cases 418. En veterans bonica lluita que domina JA. Siguero davant JL. Amador per 8 punts on el guanyador suma 563 pels 556 d’Amador. A la distància de 50m destacar Lourdes Barba que recupera la motivació i la confiança en sumar 512 punts i en infantil, Lucas Marne aconseguia 490. En arc compots amb material nou Pere Sucarrats posa’n en forma al nou arc i suma 523 punts. 

El diumenge vinent 20 de setembre se cel·lebra l’ultima i 8a jornada de Lliga Local amb repartiments de premis als tres primers classificats en cada categoria.