Aquest diumenge 20 de setembre el municipal de tir amb arc Agustí Valls és vesteix de gala per proclamar a 16 nous campions i campiones a les diferents categories i modalitat en la 7a Lliga Local Trofeu Joan Gil que ha tingut la participació al llarg de la lliga amb 43 esportistes locals. ResultatsFotos

Els campions sèniors arc recorbat masculí: Salvador Adrian, 2n Jose Galera i 3r Hèctor Garcia. En femení, Gemma Cases i Lourdes Barba. En júnior, Carlos Alcazar i Aitor Bautista. En veterans, Jose Antonio Siguero i JL. Amador. En infantil, Lucas Marne i la femenina Ingrid Aguilar. En aleví femení,  Clara Soberbio i Aina Pla. En nois, Arnau Dieguez, Roc Rubio i Gerard Garcia. En benjamí la noia Iria Garcia. En categoria esquirols femení Leire Garcia batre el rècord del camp en suma 327 punts i seguida d’Ona Rubio. En categoria dels més petits, Unai Garcia, Nacho i Mario Souto. En arc compost Manel Souto es el guanyador s.En veterans Basili Garcia es el campió. En aleví Pere Sucarrats revalida el títol.