Adriana Pla no ha tingut una bona fase de classificació on s’ha sumat 453 punts. Adriana a sabut reponer-se i elimina a l’arquera francesa per un clar 6/2 que li dona el passe a 1/4 de final on va trobar a la italiana Lillle, que supera a la nostra arquera per 0/6 i Lille es proclama la campiona.

Per altra banda,  el català Santiago López ha estat medalla d’or en arc compost a l’internacional de Marràqueix disputat aquest cap de setmana 19 i 20 de novembre en derrotar a la gran final al danès Dall Mads per 141/138. No ha estat fàcil aconseguir la medalla d’Or per Santiago que en la fase de classificació es va situar al 3r lloc en sumar 561 punts. En semifinals va derrotar a l’irlandès Gaynor per 141/135. La lluita per l’Or després d’una final molt ajustada Santi va saber mantenir la concentració i la pressió i marcar la diferencia superant al danès per 3 punts. Altra destacada va ser Maria Castro, l’esportista més jove del campionat amb 13 anys, que al derrotar a la seva companya d’equip Elia Canales en una ajustada eliminatòria que guanya 6/4 i li dóna pas a la semifinal que no pot davant la campiona la italiana Lillet que guanya per un clar 6/0. Castro en la lluita pel bronze, realitza una gran eliminatòria demostrant el seu nivell davant la francesa Oudet, que s’imposa 6/4 i deixa a la catalana sense la medalla.

La resta de components catalans, la femenina Elena Fuentes no pot davant la francesa Oudet que domina 3/7. Adriana Pla perd davant la italiana Lille per 0/6 Magdalena Tajes queda fora de les medalles a caure amb Touraine (França) per 2/6. En homes, Roger Hermosilla no pot davant Bossard (França).