Tres fronts competitius pels nostres esportistes que participen a la 3a jornada de Sala celebrades en Figueres, Torrefarrera i Sanrt Andreu de la Barca, amb la participació aprop de 250 esportistes. Fotos. Resultats

En arc recorbat sènior, altra setmana més J. Reche domina la categoria a la lliga catalana i JL. Amador batre el rècord Catalunya en veterà. J. Reche dona mostra de la seva qualitat i suma 553 punts, Hèctor Garcia 467. En dones, Gemma Cases 441, Lourdes Barba 432 i Marta Alarcon 387. En categoria veteràJL. Amador millora en 5 punts el rècord de Catalunya amb marca de        

l’any al sumar 527 punts. Nil Saumell debutava en categoria cadet i obté 420 punts. En infantil molt regular Júlia Galera aconsegueix 561 en una regul ar sèries i Lucas Marne 525. En categoria aleví la femenina Clara Soberbio acaba amb 524 punts i Roc Rubio 515. En benjamí Iria Garcia 232 i a la categoria de les més petites, Leire Garcia 253 punts i Ona Rubio 235. En arc compost sènior, Jesús López 545 punts i Guillen Figueres en categoria júnior brillant puntuació 563.