A Nimes –França- se celebra el Gran Prix Internacional de Sala Indoor Archery World Cup amb presències dels millors esportistes del món i d’Adriana Pla, integrant Tir Arc Olesa, que realitza un gran campionat en establir marca personal amb 548 punts i es queda a tan sol 5 punts del rècord de Catalunya, a les sèries molts regulars 275-273 i acabar com la 4a millor arquera espanyola. Eliminatories. ClassificacióFotos.

Adriana es troba en 1a ronda a l’espanyola Mònica Galisteo que domina la ronda per 6/0 i deixa a nostra arquera fora de les medalles. Adriana va estar molt centrada i competitiva mostrant cada dia la seva evolució de màxim rendiment. A Nimes la nostra esportista mostra les seves condicions una setmana abans per afrontar el campionat de Catalunya absolut que se celebra a la localitat de Constantí a Tarragona, aquest diumenge dia 24 de gener.