Adriana Pla, Júlia Galera, Clara Soberbio i Leire Garcia nous campions de Catalunya. També destacar les medalles de bronze de JR. Bastidas, JL. Amador, Ona Rubio, Iria Garcia i Hèctor Garcia, medalla de plata en Arc Adaptat. També es van lliurar les medalles de la lliga catalana de sala on els esportistes Tir Arc Olesa va recollir 11 medalles amb set títols de campions. Fotos. Resultats.

La localitat tarragonina de Constantí va acollir el Campionat de Catalunya i el campionat d’arc Adaptat en sala que va tenir més de dos-cents participants en un intens cap de setmana on el Tir Arc Olesa dona mostra del seu potencial.
En la fase de classificació domini de JR. Bastides en sènior masculí que va obtenir la medalla a la màxima puntuació en assolir 560 punts. Reche, en semifinals no pot amb i per la medalla de bronze després de 5/5 un 10 decideix el bronze per l’olesà. La femenina Adriana Pla és la nova campiona guanyant la gran final 7-1 a la lleidatana M. Pilar Farre, per ser campiona Adriana, va tenir que eliminat a la seva companya de club Lourdes Barba que van decidir el pas a semifinal amb una fletxa de desempat que va caure del costat d’Adriana. En veterans JL. Amador no pot estar a la gran final a perdre davant Salvador Ingles que domina 7/3. Per la lucha pel bronze Amador s’imposa a Jerez per 6/25. En arc adaptat, Hèctor Garcia és medalla de plata.
En la jornada de dissabte, els esportistes de base mostren el seu potencial destacant en categoria Infantil Júlia Galera que després de ser 2 a la fase de classificació amb 562 punts, en eliminatòries va estar molt centrada i en la final s’imposa a Èlia (que era la favorita) per 6/4, mostra’n Júlia la progressió a tenir en conta. Aina Pla realitza una bona fase final i va ser cinquena. En Aleví femení Clara Soberbio és la millor i donant una llecció concentració. En la categoria de les més petites Leira Garcia torna a revalidar el campionat amb 267 punts. La resta de companys, destacar en infantil a Lucas Marne que és 3r a la fase previa amb 531 punts i es queda fora de les medalles a caure a ¼ de final en una eliminatòria molt ajustada. Roc Rubio és 8è amb 501 punts. En benjamí i esquirol femení destacar les medalles de brontze d’Iria Garcia i Ona Rubio.