A Torremolinos -Màlaga-  se tanca la temporada de sala,  que del 5 al 7 de febrer, s’ha disputat en el palau d’esports de Sant Miguel el XLII campionat d’Espanya absolut, junior i IV d’Arc Adaptat que tingut dos representants de Tir Arc Olesa, el sènior masculí JR. Bastides i l’actual campiona de Catalunya absoluta Adriana Pla que ha participat a Torremolinos en categoria júnior. Finalitza la fase de classificació i JR. Bastides acaba 8e amb 564 punts. En categoria júnior Adriana Pla és 4a con 545 punts.  En la fase d’eliminatòries JR. Bastides guanya 6/0 al madrileny Gómez. En 1/8 de final no pot davant de l’andalús Rodríguez que una fletxa de desempat va deixa fora a olesà de les medalles. Adriana Pla no ha pogut davant la basca Vázquez que s’imposa per 2/6. Tan JR. com Adriana finalitzen 9es a les seves categories, sènior i júnior. Al campionat d’Espanya per Autonomies Catalunya amb: MA. Pifarre, JR. Bastides i Erfan Ribas guanyen la medalla de plata davant Madrid que s’imposa per a Catalunya per 1/5. Per arribar a la final Catalunya va tenir que guanya a València 6/2 i en semifinal s’imposen a Castella Lleó amb fletxa desempat després del 4-4. . Resultats. Fotos.