Brillant competició per les nostres representants al campionat d’Espanya Cadet i Menors de 14 anys que s’ha celebrat al pavelló del Consell Superior d’Esports en Madrid. Aina Pla suma 539 punts i en una eliminatòria molt ajusta s’imposa a Lisa amb un clar 7/3. a 1/8 de final Aina es va trobar a la millor arquera del campionat la madrilenya Violeta que supera a la nostra representant 6/2. Tant Aina, en el seu debut al nacional de Menors de 14 anys, acaben entre les 9 millors. La millor catalana Laura Pardina aconseguia medalla de bronze en categoria cadet. En autonomies, Catalunya en cadet, assolia la medalla de bronze amb: Laura Pardina, Elia Canales i Elena Fuentes. Resultats. Fotos.

D’altra banda, participació de Leire i Unai al V Trofeu Reino d’Aragó on Leire Garcia va ser la millor en sumar 270 punts i proclamar-se campiona del trofeu. Unai amb 86 punts va ser 2n.