Amb un gran ambient i excel·lent participació al Castell de Montjuïc i Pardinyes en Lleida se celebra la 1a jornada de Lliga Catalana  XXXI Trofeu Pepe Fagoaga i nacional postal d’aire lliure amb 13 participants Tir Arc Olesa, destacant les cinc millors marques que han aconseguit. Resultats. Fotos

Amb una fresca matinada que va canviar a poc a poc per ser després un dia excel·lent per la pràctica del tir amb arc, destacar a JR. Bastides que aconseguia superar la barrera del 609 punts a la distància de 70m donant mostra del seu nivell, tot i operat del peroné fa cinc dies, ha estat molt enforma competint com esportista adaptat. Reche ja domina la lliga catalana. Altre destacat Salvador Adrian, que aconseguia millor marca personal (MP) en sumar 576 punts (282-294). Adriana Pla també aconsegueix MP i aconseguir 542 punts i diminar en la lliga. Josep Galera es queda a tant sol 1 punt dels 500 i amb 499 és MP. Hèctor Garcia no té el millor dia i obté 361 punts. Lourdes Barba comença a dominant el nou arc i a la segona sèrie aconseguia 216 punts i un total de 396 punts. En màster JL Amador suma 585 punts a 60m i record de Catalunya en la segona sèrie al sumar 304 punts i se situa al front de la lliga catalana. En categoria cadet Bran Rodríguez es queda a tant sol 4 punts de fer MP i suma 534 puts en dues sèries regulars (266-268) i se situa 2n a la lliga catalana.. En jornada de dissabte, destacar Clara Soberbio que obté MP aconseguint 631 punts en dues sèries competitives (331-300), domina la lliga catalana. Altra millor marca personal per Iria Garcia que a la distància de 12 m suma 291. Leire Garcia que participa en Pardinyes i amb febre obté 265 punts, un menys, Ona Rubio amb 264. Roc Rubio trenca la barrera dels 500 en obtenir 513 punts i és 3r a lliga catalana.