La ciutat de Beasain –Guipuscoà- organitza el XXe campionat d’Espanya Open Màster on l’olesà JL. Amador finalitza l’onzé de la general després de sumar 1142 punts a les sèries 266/277/287/312 punts en les distàncies de 70/60/50/30 metres, que el van situar com 2n millor català en arc recorbat. Resultats. Fotos.

Amb una impressionant pluja que va estar present tota la tarda en la primera jornada de dissabte, on mantenir la precisió no va ser fàcil i va provocar que les marques no siguin millor i les sensacions van ser difícil de trobar, tot i que JL. Amador tenia com a objectiu estar molt a prop dels 1150 punts. En la jornada de diumenge, la pluja no va estar present i facilita millorar el nivell a tots els esportistes. La gran absència JR Bastides, l’inoportuna lesió de peroné ha evitat que el nostre representat hi hagués pogut lluitar per places de podi.