En Madrid i en Terrassa, a pesar del fort vent, finalitza la lliga catalana d’aire lliure amb el clàssic Ciutat de Terrassa, . Primers llocs de Lourdes Barba i Clara Soberbio. També destacar les marques personals en aquesta matinada esportiva d’Ona Rubio i Iria Garcia en categories benjamí amb 317 i 313 punts respectivament. Resultats-GPMadrid. Final LligaFotos.

En sènior . Salvador Adrià va patir amb el vent i suma 489. Hèctor Garcia obté 429 després d’una bona 1a sèrie amb 267 punts. En femení i en ell GP de Madrid, Adriana Pla suma 532 punts, i en Terrassa, domini olesà amb 1a i 2a posició Lourdes Barba amb 409 punts i Gemma Cases obté 290 (Gemma està treballant nova tècnica). En cadet, Bran Rodríguez es queda per sota dels 500 punts i aconsegueix la 2a posició. En infantil la femenina  Aina Pla ha patit amb el vent i Lucas Marne continua treballant millorant la tècnica suma 467 punts i es situa 3r classificat. En aleví femení Clara Soberbio és la millor amb 612 punts i Roc Rubio suma 568 punts. En benjamí femení les tres olesanes els separen 7 punts, Leire Garcia suma 320 i 3s 3a classificada, Ona Rubio 317 i Iria Garcia 313, totes dues marquers personals. En categoria dels més petits, Unai Garcia suma 136 punts