Finalitza la Lliga Catalana d’Aire Lliure amb 7 medalles pels esportistes de Tir Arc Olesa que després de quatre jornades disputades aconseguien 4 títols de campions, el veterà Josep Lluís Amador, la júnior Adriana Pla, Clara Soberbio en aleví i Unai Garcia en els més petits. També assoleixen 2 medalles de plata i una de bronze. 

Balanç positiu en la Lliga Catalana d’aire lliure pels nostres esportistes que mostren les seves condicions a totes les categories. En sènior masculí JR. Bastides se situa al 3r lloc en sumar 1718 punts. Al 4t lloc Salvador Adrian 1655,  11è Hèctor Garcia amb 1307 punts. Les femenines Lourdes Barba acaba 5a amb 1213 punts i 8a Gemma Cases 753. Categoria veterà, Josep Lluís Amador domina la categoria amb 1704 punts, 100 punts més que el 2n classificat. Adriana Pla guanya en categoria júnior i obté 1583 punts. El cadet Bran Rodríguez se situa 2n i medalla de plata amb 1517 punts. En infantil masculí Lucas Marne és 6è i Aina Pla tant sol han competit en una jornada i no han pogut lluita per llocs de pòdium. En aleví femení Clara Soberbio és la guanyadora amb 1896 punts i en nens Roc Rubio és 4a i es queda a les portes de la medalla de bronze al sumar 1636 punts. En benjamí femení Leire Garcia és 2a amb 990 punts (a tant sol 3 punts de la campiona). Ona Rubio també es queda a 3 punts de la medalla de bronze en sumar 923 punts i és 4a classificada i 5a Iria Garcia 905 punts. Categoria dels més petits, Unai Garcia es proclama campió amb 392 punts.