La 4a jornada disputada al mucípar de tir amb arc Agustí Valls  a la Lliga Local Trofeu Joan Gil, propicia nous rècords del camp i marques personals de Salvador Adrian,  Leire Garcia que tot i la calorosa matinada no ha sigut factor negatiu per les marques assolides. Resultats. Fotos.

En sènior masculí Salvador Adrian estableix nou record del camp a la distància de 70 m en sumar 307 punts i un total de 586. s. Hèctor Garcia, obté 447. Les femenines sèniors, Adriana Pla domina amb 527 punts. Lourdes Barba 481 i Gemma Casas 352 i millorant les noves incorporacions de tècnica. En categoria infantil Lucas Marne progressant fort obté 545 punts i de mantenir aquesta actitud podria participar en el nacional de la seva categoria. A la categoria infantil les femenines, i Aina Pla millorant les noves variants suma 517 punts. En la distància 30/18 metres aleví masculí, Roc Rubio domina amb 562 punts i en ell debut de Jordi Acevedo suma 553. En Aleví femení Clara Soberbio torna a estar amb confiança i aconsegueix 624 punts. En alevi 18 metres Marcel Temporal 491 i Andreu Vildoso 373. A la categoria benjamí femení. Leire Garcia torna a batre el record del camp en sumar 351 punts, dels 360 possible, mostra les seves condicions tècniques. Iria Garcia, suma 317 punts, millor marca personal o Ona Rubio 294. En arc compost Manel Souto suma 656 punts.