Tir Arc Olesa tornat a estar present per vuitena, a la 8a Mostra d’Entitats que ha organitzat l’Ajuntament d’Olesa de Montserrat. Bona imatge, bona promoció del tir amb arc i sol ens queda que agraïments a tots: Gemma Casas i les seves filles Clara i Bruna, Lourdes Barba, Matilde Teruel, Basili Garcia, Jordi Pons i filles, Jose Galera i la filla Julia, David González. Als germans Roc i Ona Rubio. A TOTS MOLTES GRACIES.

Més d’un centenar de visites entre nens, nenes i adults han visitat el nostre Estand. No ha faltat la visita de la nostra l’alcaldessa Pilar Puimedon, el regidor d’Esports Jordi Martínez i Jordi López. També ens han visitat Merce Jou acompanyada pel nostre vicepresident Domènc Paloma.

Els nens, nenes i adults han pogut gaudir de la bellesa del nostre esport del tir amb arc llançat els primers tirs amb un arc. Cara de felicitat veiem als rostres de tots. Altra experiència positiva