Cap de setmana intens a la ciutat de Lleida amb LXVIIè campionat de Catalunya d’aire lliure absolut i XIXè Campionat d’Arc Adaptat que els esportistes de Tir Arc Olesa acaparen 3 títols de campions per Adriana Pla, i en Arc Adaptat JL. Amador, 5 medalles de plata per, Aina Pla, Clara Soberbio, els germans Leire i Unai i en arc Adaptat Hèctor Garcia i la medalla de bronze per Roc Rubio. Resultats. Fotos.

La matinal de diumenge amb un bon temps, moments dels esportistes sèniors, juniors, veterans i Arc Adaptat amb la gran alegria en sènior femení el triomf d’Adriana Pla que s’imposa en la gran final a la favorita la lleidatana Alba Carrasquer per un clar 6/0. Altre destacada, Lourdes Barba que arriba a semifinal a eliminar a ¼ de final a Elena Gómez 6/2 i per la lluita del bronze no pot amb Alícia que guanya 0/6. En homes, dos olesans lluiten per medalles, Salvador Adrian no port davant de Gómez per la medalla de broJose Antonio Galera amb una brillant eliminatòria de ¼ de final no pot davant e Quiles que guanya per un ajustat 4/6. En veterans, JL. Amador és 5è en sumar 547 punts, patint en la 2a sèrie que no va trobar el ritme. En arc Adaptat, Amador és medalla d’Or i Hèctor Garcia plata en sènior amb 458 punts. El campió va ser Jesús Martínez que suma 3 punts més que Hèctor amb 461 punts. En arc compost, Jesús López és el campió amb 646 punts i 9è en absolut.

En jornada de dissabte els esportistes de base van tenir una tarda de fort vent que van saber controlar i adaptar-se a la climatologia, destacant en categoria infantil el domini olesà Aina Pla amb 601 i 575. Clara Soberbio en aleví va acusar els 3 dies de colònies i suma 551 punts (2 punts menys que la campiona). Roc Rubio és medalla de bronze amb un bon campionat en sumar 547 punts. En benjamí Leire Garcia és medalla de plata a tan sol 6 punts de la guanyadora amb 339. Ona Rubio finalatza 4a amb 267. Categoria del més petits, Unai Garcia medalla de plata i es queda tant sol 4 punts del millor amb 187 punts.