A les instal·lacions de Puerta d’Hierro en Madrid s’ha celebrat aquest cap de setmana 25 i 26 de juny la 7a Lliga nacional amb participació 126 esportistes, entre ells, Júlia Galera que arriba en un bon moment de forma aconseguint dos records de Catalunya. Resultats.

Avui dissabte al matí s’ha posat en moviment la jornada amb dues sèries de 36 fletxes a 40 i 30 metres per la categoria de menors. Júlia Galera  molt competitiva,  suma 320 punts a la distància de 40 m,  (nou record de Catalunya) que la situen entre les sis primeres de la general. La 2a sèrie en un inici irregular va acabar amb 292 i un total de 612 punts, que és nou record de Catalunya al total de puntuació.

No hi ha estat fàcil el quadre d’eliminatòries, Júlia finalitza 8a de la general i passa a 1/8 de final lluitant amb Cora Manzano, (Balears), en una eliminatòria molt ajustada 4/6 s’imposa a Júlia que dominava 4/2 a seu favor. Aquesta prèvia de Madrid a estat molt positiva per Júlia, abans del campionat d’Espanya ha que se celebra en Salamanca des del 15 al 17 de juliol.