Al Castell de Montjuïc se celebra el campionat de Catalunya d’Arc Absolut i  Arc Adaptat amb participació de sis esportistes olesans que sumen quatre títols de campions i una medalla de bronze, amb rècords de Catalunya  Leire GarciaResultats. Fotos

Amb un dia excel·lent els esportistes Tir Arc Olesa tornen a estar en el més alt de podi, destacant a José Antonio Galera en categoria sènior absolut que es proclama campió de Catalunya amb 804 punts. També Hèctor Garcia és el millor en arc adaptat i 5è en absolut 717 punts . Salvador Arian és 4a classificat 794 punts. En categoria cadet Bran Rodríguez finalitza 3r i medalla de bronze amb 769. En categoria benjamí Leire Garcia amb 836 obté millors marques a totes les distancies.

Propera tirada diumenge 25 de setembre 7a jornada de Lliga Local.