Aquest diumenge 25 setembre surt la monistrolenca Cristina González, en les files Tir Arc Olesa, cap Dublín –Irlanda-, que participa en el mundial de camp des del 27 al 2 d’octubre. Cristina per estar amb l’equip nacional ha hagut de mostrar la seva qualitat proclamar-se, campiona d’Espanya de camp en arc compost a Saragossa, amb 373 punts (39 punts més) que la 2a classificada Clara Calvo. I també dominar la lliga nacional de camp, després de quatre jornades, Cristina aconseguia 1101 punts, (65 més) que Pilar Álvarez 2a classificada.
Amb motivació a tope, en la seva primera experiència internacional de tot un mundial, Cristina espera estar al seu nivell i lluitar per estar entre les millors. L’arquera de Tir Arc Olesa ha treballat fort diàriament, tant l’estat físic, tècnic, com el psicològic, per ser competitiva, guanyar confiança, tenir  bones sensacions i donar la sorpresa.