Intens cap de setmana pels esportistes Tir Arc Olesa que han estat competint i concentració a tres indrets diferents lloc, ciutat de Lleida, Madrid i Olesa. Foto.llg. F.LleidaResulats Lleida. Rts7aLliga l.

A Lleida en categoria femenina destacar els podis de campiones d’Adriana Pla en categoria júnior i de Marta Gimeno en arc N U femení. Adriana Pla i Lourdes Barba han estat les nostres representants en arc recorbat i són finalistes en l’absolut sènior a ser 6a Adriana i 7a Lourdes. A les eliminatòries es queden fora de la lluita per les places de podi. En arc compost, Basili Garcia finalitza 10è després de caure eliminat davant Raül per 138/132. En arc N U, Marta Gimeneo debuta en competició oficial va perdre l’eliminatòria davant Juan M. Morialla 7/1. Marta acaba 7a classificada.
A Madrid ha estat concentrada al pla nacional les millors esportistes amb Júlia galera present que ha tingut un fort cap de setmana de tecnificació. L’arquera Júlia Galera bé amb la motivació a tope en la seva experiència de concentració nacional en la residencia Blume en Madrid.
En la 7a jornada de la lliga local, amb fluixa participació, s’ha arribat a la penúltima jornada on en sènior homes, hi ha una fort pugna per la primera posició. En aquesta jornada domina Salvador Adrian amb 544 punts i a 1 punt es situa l’actual campió de Catalunya Jose Antonio Galera. Hèctor Garcia és 3r amb 482 punts. En categories benjamins domini de Leire Garcia que suma 351 punts -nou record local- Ona Rubio 310 i Iria Garcia 309. Roc Rubio va competir amb arc UN degut, que aquest cap de setmana hem tingut per 4a vegada la visita dels “lladregots” que s’han portat material esportiu d’iniciació, de gaire valor econòmic, però si molt de malt ham fet als esportistes que s’estan iniciant perquè ara no podran tenir la seva activitat.
Pablo Quiros en arc N U suma 239 punts què és la seva millor marca.